Dana Villas


Hotel destinat adultilor, construit in stil tradițional. Este situat la inălțime, deasupra mării. Camere și apartamente confortabile, restaurant-bar, piscină, jacuzzi, room service, servicii de înaltă clasă. O alegere perfectă atât pentru un sejur romantic in doi, cât și pentru o vacanță în compania prietenilor.

La 700 m de centrul orașului Fira, la 10 km de aeroport și la 10 km de port

Total 30 de camere: Junior Suites, Studiouri, Suites Familie, Suită Honeymooners, Suită Superior, Suită Tradițională, Suites Vip.
Facilitati camere: o chicinetă mică (aragaz electric), aer condiționat, TV satelit, minibar, telefon direct, internet Wi-Fi gratuit, seif, duș, uscător de păr, halate de baie și papuci, balcon / terasă.
Studio: Dormitor cu pat dublu. Capacitate maxima: 2 adulți.
Suită Junior: Cameră spațioasă cu un pat dublu și o zonă de relaxare cu o canapea. Capacitate maxima: 3 adulți.
Apartament Suită: Dormitor cu un pat dublu și o cameră de zi cu 2 paturi de o persoană. Camerele sunt separate printr-o ușă glisantă. Capacitate maxima: 5 adulți.
Suită Honeymooners Design: Pat king-size, living, jacuzzi. Capacitate maxima: 2 adulți.
Suită tradițională cu două nivele. La nivelul superior se află un pat dublu, la nivelul inferior există 2 paturi de o persoană. Capacitate maxima: 4 adulți.
Suites Vip Design: Dublu pat queen-size, baie mare cu baie jacuzzi, living mare (cu 2 paturi de o persoană). Capacitate maxima: 5 adulți.
Curatarea zilnica a camerelor.

What's Around


Sign Up for a Newsletter

Sign up for our mailing list to get latest updates and offers.